JustCreate. Csak alkoss. Üzenet, vagy inkább emlékeztető, elsősorban magamnak. Egyben egy életmód, egy filozófia, egy gondolkodásmód jelképe számomra. #doitanyway. Csinálni akkor is, ha éppen nincs kedvem hozzá. Legyűrni a félelmet, a szorongást, az önszabotázs különböző formáit, a bénító perfekcionizmust, a kényelem-fókuszú-lustaságot, és minden mást, ami vissza akar fogni. Leszámolni a halogatással, a túlgondolkodással, az örökös aggodalommal és a depresszióval. Újrarajzolni a mintákat, lerombolni és átépíteni a szokásokat, hogy húzzanak, hogy vigyenek, ne pedig blokkoljanak. Meghackelni a saját agyamat, megszelidíteni és jó gazdaként kezelni, nevelni a fejben lévő Csimpet, hogy azzá legyek, aki lenni akarok.

Alkotni. Létrehozni valamit, ami még nem volt. Saját szemszögömből megmutatni, és tovább adni, ami számomra fontos, amiben értéket és szépséget látok. Kísérletezni, próbálkozni, szavak nélkül vagy épp szavakkal megmutatni, kifejezni a világot, mely idebent van.

A JustCreate számomra egyfajta engedély is. Engedély (magamnak), az inspirációhoz és a tovább inspiráláshoz, a jelentéssel teli, kiteljesedett, bátorsággal vezetett, értékteremtő, boldog, alkotó, kreatív élethez.