Mel Robbins egy motivációs előadó. Nem hiába, tényleg lelkesít, pedig nem kedveskedik fölöslegesen. Nem köntörfalaz, nem játszik barátságost, inkább őszintén megmondja. Vagy inkább kimondja. Kimondja mindazt, amit más nem mer, vagy csak nem akar. Mindezt nem Csernus módra teszi, hanem hitelesen, egyenesen, humorral megtűzdelve, vagányul és mégis bájosan.

Szembesít, arcul csap, és közben olyan magával ragadóan, szuggesztívan és ellentmondást nem tűrően közli, hogy nincs lehetetlen, mindent megkaphatsz és mindent meg tudsz csinálni, amit valóban akarsz… hogy tényleg elhiszi neki az ember. Mert az egyszerű. Nem könnyű, félreértés ne essék, de egyszerű.

A ’hogyanról’ mesél. Hogyan érd el, amit el akarsz érni. Vagy még inkább, hogyan vedd rá magad arra, hogy CSINÁLD, ahelyett, hogy csak a fejedben tervezgetsz. Hogyan szállj ki a fejedből és cselekedj végre. Hiszen az esetek többségében pontosan tudjuk, hogy mit kellene tennünk, a gondolat és a cselekvés között azonban egy óriási szakadék tátong. Mel ezt a szakadékot segít átívelni.

Soha nem lesz kedvünk hozzá, hogy kivonszoljuk magunkat a kényelmesnek hitt mindennapjaink határain túlra, mégis ez a megoldás. Mel elárulja hogyan kezdjünk neki.

5-4-3-2-1, induljunk!

(A videót lefordítottam és feliratoztam. Ha nem tölti be automatikusan, a MAGYAR verzióhoz a ‘Settings/Beállítások’ ikonnál a ‘Subtitles/Feliratok’ alatt lehet átállítani a feliratot magyar nyelvre.)

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.